LIBERATING TECHNOLOGY
CONNECTING THE MODERN WORLD

Platformen hjælper receptionister, call center agenter og slutbrugere til at få det maksimale udbytte af moderne hybrid kommunikation. SÅDAN FUNGERER DET....

LIBERATING THE FRONT DESK

Med Zylinc Attendant Console kan receptionister forbinde ethvert opkald med en hvilken som helst kontaktperson, fra enten en stationær eller mobil omstilling.

LIBERATING CONTACT CENTER

Med Zylinc Contact Center kan alle indkomne opkald og meddelelser frit dirigeres videre til den mest kompetente supportmedarbejder og kaldet kan således besvares på den mest effektive måde.

LIBERATING SERVICE CENTER

Zylinc Service Center – forener det bedste af to verdener: Den professionelle omstillingsløsning og det avancerede kontaktcenter. Dette muliggør et fuldt overblik over medarbejder tilgængelighed samt kontrol over hele multichannel og opkaldshåndteringsprocessen. 

LIBERATING MOBILE EMPLOYEES

Medarbejdere bliver konstant mere og mere mobile. Med Zylinc Operator og Mobile Client er det muligt for medarbejdere at se deres kollegers kalendere, opkaldsstatus, IM samt tilstedeværelse på deres mobiltelefon. 

  • Navigation

EN DOKUMENTERET PLATFORM

Støtter tranformationen til moderne UC  med rollebaserede brugerkonsoller, stærke applikationer og platform der understøtter førende teknologier

ZYLINC ER...

- Ifølge vores kunder og partnere

DOKUMENTEREDE BRUGERE OG PARTNERE

  • Navigation

DET SIGER VORES KUNDER

"Det var bestemt investeringen værd - ikke kun pga. den forbedrede kundeservice og støtte til medarbejderne, men også i forhold til de økonomiske besparelser"

SaxoBank

"Evnen til at kunne monitorere viderestillede kald og modtage historik på indgående kald, har forbedret vores kundeservice"

De Monfort University

"Zylinc's løsning har forbedret kundecervice og produktivitet i virksomheden."

Bauhaus

"Med Zylinc Attendant Console fik vi et system som er virkelig brugervenligt og velfungerende. Løsningen er meget nem at betjene og alle kan lære at bruge den"

Toyota Danmark

  • Navigation

DOKUMENTERET VIRKSOMHED

Zylinc frigør firmaer, der har ambitioner om at opnå maksimal forretningsværdi gennem en investering i Unified Communications teknologi. 

Via rollebaserede klienter, forbinder Zylincs UC Business Suite virksomhedsbrugere til Attendant Console, Contact Center og Service Center, når virksomheder integrerer traditionel telefoni med multi-channel kommunikation. Zylincs produkter understøtter også team samarbejde med alle slags kommunikationsmetoder som tale, e-mail, chat samt sociale medier. Brugere bliver støttet på tværs af hybride implementeringer ved hjælp af kommunikationsnetværk som telefoni, mobil, Unified Communication, online samt sociale medier. 

Zylinc er et europæisk firma, grundlagt i 2005, som i øjeblikket har fart på international udvidelse gennem partnerskaber med teleoperatører og systemintegratorer. Zylincs udviklingsteams er placeret i Danmark og Sverige. 

  • Zylinc er førende leverandør af Business Suites til UC og UCaaS i Norden, der er verdens mest udviklede ICT marked.
  • De seneste fem år er firmaet vokset med ca. 50% p.a. (CAGR).
  • Zylincs proprietære softwareløsninger bliver brugt af millioner af brugere i mere end 20 lande verden over.
  • Firmaet har en partnerbaseret markedsføringsstrategi.

Kontakt os