Kundecases

Zylinc's løsninger kan helt tilpasses den enkelte virksomheds eller  organisations behov og eksisterende systemer.

Se hvordan ledende virksomheder har opnået større effektivitet og bedre  kundeservice ved at bruge Zylinc løsninger.

Kolding Kommune - Personliggjort og bedre service

Hør Susan fra Kolding Kommune fortælle hvordan hun ved hjælp af Zylinc's løsning, har fået personliggjort og forbedret den service som de yder i receptionen. 

BEC - Hurtige ekspeditionstid og nemmere administration

Hør Jon Fabricius Turell fra BEC fortælle hvordan de har opnået hurtige ekspeditionstid, nemmere administration, hurtigere adgang til eksterne systemer og store besparelser ved implementering af deres Zylinc løsning. 

ABB - Nemmere hverdag med integreret telefonsystem

“Vore Zylinc løsninger er helt integrerede i vor virksomheds telefonsystem. Det er der bare, og det virker upåklageligt”

Læs mere...

Docrates Hospital investerer i sine patienter

Investeringen af ZyCall Switch har allerede i løbet af et par måneder, tjent sig selv hjem. Det har været af største betydning for os, at klienterne får den bedste service, når de ringer til os, tilføjer Ville Kanninen.

Læs mere...

Bedre kundehåndtering i Saxo Bank

"Det er så afgjort en investering, der betaler sig - ikke alene i bedre kundeservice og som støtte til de enkelte medarbejdere, men også rent økonomisk"

Læs mere...

Zylinc afgørende i Sydbank IT-løsning

Vi prioriterer kundeservice meget højt, så ZyCall Contact Center er kommet til at indeholde mange funktioner, der hjælper med at levere høj service, forklarer Carsten Toftegaard, afdelingsleder i Sydbank og ansvarlig for den eksterne hotline.

Læs mere...

Toyota Danmark valgte Zylinc

"Vi droppede alle medarbejdernes fastnet-telefoner og indførte iPhone som obligatorisk telefon for alle," fortæller Peder Nyborg Madsen, der er it-koordinator med ansvar for bl.a. Toyota Danmarks telefonløsning.

Læs mere...