Med Zylinc kan I give første-klasses kundeoplevelser fremfor bare kundeservice!

Opdag, hvor befriende veldesignet teknologi kan være. Oplev friheden i at have en service, der styrker din virksomhed og jeres medarbejdere i at levere førsteklasses kundeoplevelser! Zylinc Cloud er udviklet og designet i Danmark med en intuitiv og lækker brugergrænseflade, som booster effektiviteten.

Zylinc Cloud virker fra hvor som helst, der er internet, og medarbejderinformation opdateres automatisk gennem Microsoft Entra ID. For Zylincs kundeservice-applikationer er lette at implementere på tværs af hele virksomheden og integrere med andre platforme og IT-systemer, fx jeres CRM-system. Standardintegrationer omfatter NPS, Salesforce, Zendesk, 118 – og der kommer løbende flere til/og vi udvikler løbende flere.

Uanset hvem din telefoniudbyder er, kan du implementere Zylinc Cloud og designe servicen til at matche din virksomheds behov.

Se Zylinc Cloud her

Bliv klogere på nogle af fordelene ved Zylinc Cloud i denne informative video. Der er gode ord til både dig, der står for IT og dig, der er ansvarlig for kundeservice.

På dansk med dansk tekst.

Show it, don’t tell it!

Se, hvordan Zylinc giver din virksomhed mere frihed – frihed til at udtrykke jer, frihed til at gøre det, I er bedst til for at skabe værdi for jeres kunder!

Lad os aftale et tidspunkt, hvor du kan få en uforpligtende gennemgang af Zylinc.