Implementation and Support Engineer


Er du tekniker og samtidig eminent til at skabe tilfredse kunder?


Zylinc A/S søger en Implementation- and Support Engineer. I stillingen får du brug for at kombinere dine tekniske kompetencer med dine pædagogiske evner. Du bliver en del af Zylincs Delivery & Customer Success afdeling, som har det kommercielle og operationelle ansvar for alle Zylincs eksisterende kunder. En af dine vigtigste opgaver bliver at tage ansvar for at hjælpe vores kunder og partnere med en god og professionel oplevelse af on-boarding til vores Cloud-platform.

Ansvarsområder

Du får ansvaret for at implementere vores Cloud-løsning til nye kunder i samarbejde med vores dygtige projektledere og partnere. Derudover vil du deltage i løsningen af tekniske opgaver og Incidents hos eksisterende kunder i første omgang på Cloud- platformen men med tiden måske også på vores ”on-prem” platform (Zylinc 6.5).
Alle dine opgaver vil være gennemsyret af fokus på kundens oplevelse af Zylinc og Zylincs produkter. Derfor er det vigtigt, at du brænder for at gøre en positiv forskel for kunden, hvad enten det er en partner-konsulent, en IT-ressource eller en bruger hos en slutkunde.

Opgaver

• Konfiguration af Zylinc Cloud-løsninger
• Design af Call-flows ud fra kundernes behov
• Support af, primært, Zylinc Cloud-løsninger
• Teknisk sparring med partner-konsulenter ved implementeringer af Zylinc Cloud-løsninger
• Introduktion til Zylinc Configuration Manager for kunders IT-ansvarlige
• Tæt sparring med vores udviklingsafdeling

Din profil og baggrund

• Du har en stor / reel interesse i dine kunders forretning og brænder for at give kunderne en fantastisk oplevelse gennem Zylinc’s produkter
• Du er teknisk dygtig og vil gerne udvikle og dygtiggøre dig
• Som person er du struktureret, har et godt teknisk overblik og samtidig blik for, at små tekniske problemer kan fylde meget i brugerens hverdag
• Du har en dyb forståelse for den migrering til Cloud-løsninger, som mange virksomheder er i gang med, og du skal gerne interessere dig for både at ”nørde” med teknikken og samtidig have viljen og evnerne til at forstå og imødekomme brugernes behov
• Du har stærke kompetencer inden for Telco, Azure AD og SIP
• Du har stærke kommunikative evner og behersker både dansk og engelsk flydende
• Du har en relevant teknisk uddannelse
Det tekniske og systemmæssige krydsfelt er Telephony/telco/SIP, Contact Center software, Switchboard, Azure/cloud technology og ”user inclusion”.


Vi tilbyder

Du får et spændende og udfordrende job i en dynamisk mindre virksomhed med vækstambitioner og en stærk teamånd. Vi har en flad ledelsesstruktur, hvor du har frihed til at handle og forventes at tage ansvar.

Du træder ind i et erfarent team, som du kan sparre- og udvikle dig med og som også kan tåle at blive udfordret i forhold til ”det plejer vi”. Vi hjælper hinanden, vi har fælles mål – vi er på samme hold.

Vi lægger vægt på udvikling og tilbyder derfor gode muligheder for, at du både kan styrke dine faglige kompetencer og din personlige udvikling.


Herudover får du et tæt samarbejde med de øvrige afdelinger i Zylinc.

Hvis ovenstående har vagt din interesse, så send os en ansøgning og dit CV til hr@zylinc.com senest 25. oktober 2022. Vi vurderer ansøgningerne løbende.

Eventuelle spørgsmål til stillingen kan stilles til Claus Fabricius Hansen, Manager Customer Experience. E-mail: cfh@zylinc.com

Arbejdssted: Skelbækgade 4, 2. sal, 1717 København V


Der må forventes rejseaktivitet i begrænset omfang primært i Danmark.

Hvem er Zylinc?


Zylinc er en førende dansk softwareproducent af Contact Center og receptionistløsninger til alle størrelser virksomheder. Vi er i kraftig vækst på bl.a. vores Cloud-løsning i Microsoft Azure/Teams.


Zylinc udvikler Contact Center-løsninger, der gør det muligt for virksomheder at levere førsteklasses kundeservice og samtidig øge medarbejdernes produktivitet. Vores produktportefølje består af en avanceret receptionistløsning og en række desktop- og telefonapplikationer – vi opfylder kommunikationsbehovene i hele virksomheden, både internt og eksternt.


Vores løsninger er cloud-baserede, platformsuafhængige og understøtter Microsoft, Cisco, Broadsoft og andre store IT- og telekommunikationsleverandører.